Tokuyama Dental  -erikoiskemikaalit hammashoitoon

 

Tokuyama Dental kuuluu TOKUYAMA-yhtiöön, jolla on yli 90 vuoden menestyksekäs kansainvälinen historia erikoiskemikaalien valmistajana. Tuotevalikoimassa on suuri määrä hammashoidon ammatillisia tuotteita ja tuotemerkkejä. 

Tokuyama Dental aloitti hammasalan tuotteiden kehittämisen ja valmistuksen 30 vuotta sitten. Tietämyksen ja tutkimisen pohjalta syntyi alan parhaat ja edistyksellisimmät tuotteet. Innovatiivinen ja kunnianhimoinen kehitysosasto pitää huolen, että näin on myös jatkossa. Vuonna 2015 kansainvälisesti arvostettu tuotetestaaja DENTAL ADVISOR antoi Tokuyama Dentalin Research&Development tiimille kunniamaininnan. Kunniamaininta koski kolmea tuotetta jotka ylsivät parhaiksi kolmessa eri kategoriassa, sekä kahta muuta tuotetta  jotka saivat kunniamaininnan. Parhaita tuotteita maailmanlaajuisesti ovat Tokuyaman yhdistelmämuovi, flow-muovi ja pehmytpohjausmateriaali. 

Tokuyama Dentalin tuotteet parantavat hammashoidon tehokkuutta ja pitkäaikaista toimivuutta antaen parhaat vaihtoehdot materiaalien valintaan.