Tuotteet

[[SectionPicker?sid=8]]

 

Maahantuomamme Tokuyama Dentalin Estelite yhdistelmämuovi on saavuttanut suuren suosion huippuominaisuuksiensa ansiosta. Estelite tarjoaa ominaisuuksia joihin muut markkinoilla olevat täytemateriaalit eivät pysty. Estelite Quick on markkinoiden ainut submikroni pallofilleriyhdistelmämuovi.

Ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä Esteliteen on saatu uskomaton, erittäin nopea polymerisoituminen- lyhyt valokovetus ja pitkä työskentelyaika. Molemmat ominaisuudet tuovat helpon ja kiireettömän käsiteltävyyden sekä aikaa säästävän paikkauksen. Pyöreän helmimäisen fillerirakenteensa ansiosta Estelite muoveissa on erinomainen kiillotettavuus ja pysyvä, hammaskiilteen kaltainen estetiikka. Pyöreät ja tasakokoiset submikronifillerit heijastavat valon tulosuuntaansa vastaavassa kulmassa yhdensuuntaisesti. Päinvastoin siis kuin perinteisillä yhdistelmämuoveilla, joiden valo diffusoituu.

Uskomattoman rakenteensa ansiosta Estelite jopa parantaa kiiltoansa kulutuksessa, sillä on siis vähäisin abraasio verrattuna kilpailijoihinsa. Kaikkien huippuominaisuuksien ansiosta Estelite Sigma Quick yhdistelmämuovilla saavutetaan aina oikea sävy, neljällä perusvärillä katetaan koko Vita perusvärisektori. Kovettumisen jälkeen värimuutos on olematon.

Estelite Sigma Quick on saatavilla ruiskussa ja kapseleissa, kaikissa väreissä.

ESTELITE FLOW QUICK

Esteliten Flow Quick on uuden sukupolven Flow materiaali. Estelite Flow Quick yhdistelmämuovi toimii sekä etu-, että taka-alueiden preparoinneissa. Yhdistelmämuovi sisältää patentoidun Radical Amplified Photopolymerization(RAP-Teknologia) millä kovettumisaikaa voidaan vähentää kolmannekseen. Estelite Flow Quick sisältää 71% painoprosenttia(53% tilavuudeltaan pii-zirkoniafillereitä ja pii-titaanifillereitä) Jokainen epäorgaaninen filleri Estelite Flow Quick:issä on steerinen submikronifilleri(partikkelikoko on keskimäärin 0,3µm, vaihdellen 0,04µm-0,6µm). Mitä suurempi filleripitoisuus, sitä paremmat fyysiset lujuusarvot ja pienempi kovettumiskutistuminen.

Estelite Flow Quick yhdistelmämuovia on saatavissa 17 värissä kahdessa ruiskukoossa.

 

TOKUYAMA BOND FORCE SIDOSAINEET

Tokuyama Bond Force on yksikomponenttinen, itse etsaava ja valokovetteinen sidosmuovi. Bond Force takaa lyömättömän sidoslujuuden yhdellä käsittelykerralla. Bond Force pysyy stabiilina 5 minuuttia annostelun jälkeen ilman faasien erottumista. Tämän ansiosta Bond Force antaa runsaasti työskentelyaikaa.
 

Tuote on erinomainen preparoidun ja preparoimattoman hammaskiilteen, sekä dentiini käsittelyyn. Vain yksi käsittelykerta riittää. Tuote ei tarvitse sekoitusta, etsausta, eikä huuhtelua. Bond Force on fluorideja vapauttava. Ohuen filmin paksuus on vain 12µm. Tuote ei ole herkkä tekniikkavirheille.
Tuotteella on hyvä sidoslujuus ja varma, tasaisen ohut sidostuskerros ylettyy myös kaviteetin kulmiin.

Saatavana pullossa ja kynässä.

                       

Bond Force pen takaa helpon annostelun. Kynästä on helppo annostella tasakokoisia tippoja, jolloin hukkamateriaalia ei synny. Kynässä on kätevä tulpan aukaisu ja kiinnitys mekanismi. Ainemäärä indikaattori osoittaa käyttäjälleen paljonko tuotetta on jäljellä. Etsaus, primerointi ja sidostus hoituu vain yhdellä vientikerralla, ilman sekoittamista.

 

TOKYUAMA SHIELD FORCE PLUS    

 

Tokuyaman uusin tuote herkistyneen dentiini hoitoon on Shield Force Plus. Shield Force on nopea ja tehokas, pitkävaikutteinen ja siinä on helppo käsiteltävyys. Yksi käsittely, ilman huuhtelua tai hankausta riittää.

 

Tutustu lisää Tokuyaman tuotteisiin tästä

Tokuyaman tuotteet jälleenmyy suomessa:

www.dentalsystems.fi