Tuotteet

[[SectionPicker?sid=8]]

NSK Nakanishi

Japanilaisen NSK tarjoaa kaikenkattavan tuotevalikoiman hammashoidon laitetarpeisiin. Muotoilu, teknologia ja nykyaikaisuus varmistavat huolettoman työympäristön ja potilasmukavuuden. Hiljaiset äänet ja värinättömyys, tehokkuus ja monitoimisuus ovat vain muutamia mainintoja NSK -laitteiden ominaisuuksista. 

Turbiini- ja kulmakappaleet

Tutustu lisää NSK:n pyörivien instrumenttien ominaisuuksiin tästä: 

Kulmakappaleet

Turbiinikappaleet

Suuhygienia

Parodontologiaan tarjoamme Varios hammashoidon monitoimilaitteita Varios on edistyksellinen ja mahdollistaa hammaskivenpoiston lisäksi useita muita toimintoja. Laitetta on saatavilla nykyaikaisella LED teknologialla, joka tuo päivänvalomaisen näkyvyyden operoitavalle alueelle. Varios -laitepaketit ovat kattavat ja monipuoliset. Jokaiselle käyttäjälle on saatavilla juuri oikeanlainen laite, juuri oikeilla toiminnoilla. kärkiä on saatavilla kaikkiin toimenpiteisiin.

Profylaksiaan tarjoamme uskomattoman tehokkaat ja nykyaikaiset Prophy-Mate NEO ja Perio-Mate ilmatoimiset jauhepuhdstimet ja jauheet. Teho ja kiilteen suojaus ovat tärkeimmät ominaisuudet. Molemmat laitteet ovat ergonomisesti muottoillut, kevyet ja tehokkaat. Valittavissa olevat käsikappaleiden suuttimet ovat sekä 60-, että 80-asteen kulmassa, joten puhdistus kaikilta hammaspinnoilta on vaivatonta. 

Prophy-Mate NEO jauhepuhdistin ja kalsiumjauheet

Perio-Mate jauhepuhdistin subgingivaaliseen puhdistukseen ja glysiinipohjainen jauhe

Tutustu lisää tästä

 

 

Juurihoito ja kirurgia

NSK:n juurenhoitoon ja kirurgiaan tarjoamat laitevalikoimat ovat kattavat. Uskomattoman laadukkaat koneellisen juurenhoidon mikromoottorit ja instrumentit edustavat alansa ehdotonta kärkeä.

Hammaskirurgiaan tarjoamamme LED valolla varustettu Surgic Pro mikromoottori on hammaskirurgian uusi evoluutio joka on pakko kokea! Tutustu NSK:n laitevalikoimaan ja koe kykyaika, luotettavuus ja helppous jokapäiväisessä työssäsi!

Tutustu lisää tästä:

Juurihoito

Kirurgia

 

NSK-Laboratorio valikoimassamme on kattavasti hammaslaboratorio mikromoottorit ja turbiinit. Tutustu!

 

Tutustu tuotevalikoimaan tarkemmin:

http://www.nsk-dental.com/

Jälleenmyynti Suomessa:

www.dentalsystems.fi